You are here: Home Zona Jug Leskovčani evro golovima do pobede

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 16. do 19. decembra

Top dani u svim ORION Marketima od subote 16. do utorka 19 decembra.

Top dani u ORION Marketima od 11. do 17. decembra

Top dani u svim ORION Marketima od 11. do 17. decembra.

Srećna slava i živeli ! - Katalog od 18.11. do 20.12.

Katalog SREĆNA SLAVA od 18. novembra do 20. decembra.

Rezultati i Tabele

ponedeljak, 17 april 2017 10:42

Leskovčani evro golovima do pobede

Fudbaleri Sloge su i u duelu sa Pčinjom pokazali da imaju kvalitet da izbore opstanak u Zoni Jug FS RIS.

ZONA JUG - 22. KOLO

SLOGA (LESKOVAC) - PČINJA 2:1 (2:0)

Strelci: 1:0 Marko Stanković u 10., 2:0 M. Kostić u 18. minutu, 2:1 Miloš Tasuć u 62. iz jedanaesterca - Leskovac, igralište pod Hisarom, gledalaca: 50, sudija: Aleksandar Vukadinović (Niš). Žuti kartoni: Zdravković (Sloga), Milan Tasić i Stojilković (Pčinja).

SLOGA: Z.Stojanović, Savić, Nikolić, M. Kostić, Zdravković (Đorđević), N. Krstić,Trajković (Petrović), Vukojević, Stošić (Lajović),Marko Stanković, Miloš Stanković.

PČINJA: Vidosavljević, Paunović, M. Smiljković, Miloš Tasić, Stojilković, Milan Tasić, Zdravković (Tasković), Stošić (Nedeljković), B. Đorđević, Arsić, N. Smiljković (M. Đorđević).

Igrač utakmie: Marko Stanković (Sloga)

Ako se na fudbalske utakmice dolazi zbog lepih golova,onda će mnogi Leskovčani zažaliti što su utakmicu pod Hisarom, prošle subote podredili prazničnom ručku. Jer, golovi domaćina mogu da konkurišu za kategoriju "naj gol" u celom prvenstvu, pa i šire. Najpre je Marko Stanković iskosa sa leve strane, sa samog roglja šesnaesterca topovskim udarcem pogodio prednji ugao nemoćnog Vidosavljevića. Osam minuta kasnije, ponovo fantastičan pogodak i ponovo se lopta zarila u same raklje. Ovoga puta, izvođač slobodnog udarca, iskosa sa desne strane sa razdaljine od preko 25 metara, neumoljivi strelac bio je Milan Kostić, a lopta je završila u levom gornjem uglu.

Svoju visoku poziciju na tabeli,gosti iz Trgovišta pokušali su da opravdaju boljom i organizovanijom igrom u drugom poluvremenu. Na ruku im je išlo i ponašanje domaćih fudbalera,koje kao da je uljuljkalo rano vošđstvo,ali srećom gosti iskusni nisu imali snage ni znanja da izore bar nerešen rezultat. Sve što su uspeli,je da postignu počasni pogodak iz opravdano dosuđenog jedanaesterca,kada je jedan odbrambeni igrač Sloge vidlivo igrao rukom. Miloš Tasić je sa 11 metara prevario veterana Stojanovića i tako postaio konačan rezultat susreta koji doaćinu mnogo znači u borbi za opstanak,dok su gosti želeli povoljan rezultat za odbranu visokog trećeg mesta na tabeli.

Ostale Vesti

Budite u toku!