You are here: Home Srpska liga PRIPREME: Vlasina - Moravac ORION 1:2

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

sreda, 14 februar 2018 20:02

PRIPREME: Vlasina - Moravac ORION 1:2

Prijateljsko odmeravanje snaga na snegu donelo je dosta tranja i borbe na obe strane i najavu zanimljvog fudbalskog proleća u ovom delu Srbije.

PRIPREME - PRIJATELJSKA UTAKMICA

VLASINA - MORAVAC ORION 1:2

Strelci: 0:1 Mitrović u 37. 0:2 Banjac u 59., 1:2 M. Stanković u 81. minutu - Igralište u Guberevcu, gledalaca: 50, sudija: Nikola Đorđević (Leskovac).

VLASINA: G. Stojanović, Petrović, Mihajlović M. Ilić, Nikolić, Milenković, Jović, Marković, Petković, M. Stanković, N. Đokić. Igralis su još: A. Mladenović, Cvetković, B. Stojanović, D. Nikolić, Spasić, N. Milenković, M. Mladenović.

MORAVAC ORION: Miodrag Mladenović, Vulić, Deljanin, Stojanović, Palurović, S. Đokić, Marinković, Banjac, Jović, Mitrović, M. Đokić. Igrali su još: Miloš Mladenović, Gorčić, Đenić, Radovanović, Nikolić, Kostić.

Ni sneg koji je tokom noži pao u leskovačkom kraju nije sprečio odigravanje prijateljske utakmice između zonaša Vlasine i srpskoligaša Moravca ORION. Vlastinčani su bili domaćini u Guberevcu, pa su rivali na snegom pokrivenom terenu mogli da pokažu u kakvoj se formi nalaze na nešto manje od mesec dana pred start prolećne polusezone.

Moravac ORION je poveo golom Mitrovića u 37. minutu, a prednost je uvećao novajlija Banjac u 59. minutu. Imali su fudbaleri srpskoligaša iz Mrštana još nekoliko izuzetno povoljnih prilika za gol, ali se mreća Vlasotinčana do kraja meča više nije zatresla.

Vlasotinčani su iblažili poraz golom Marjana Stankovića koji je iskoristio grešku mladog golmana Miloša Mladenovića i poklon pretvorio u gol.

Ostale Vesti

Budite u toku!